Vakantieverblijf 

nostalgie en comfort

 

 

Hoeve Louette,  gelegen aan de rand van een dorpje in een mooi en rustig deel van de Ardennen. Wandelen, fietsen, mtb-en, kajakken, paardrijden en zelfs langlaufen. Of... gewoon relaxen!!

 

 

De woning is geschikt voor families en gezelschappen van 4 tot 8 personen OF groepen tot maximaal 16 personen. De groepen hebben dan meer ruimtes beschikbaar.

NIEUW In de periodes dat het huis niet verhuurd wordt als vakantie accommodatie, is het ook mogelijk om B&B kamers te reserveren.

 

De grote tuin van 2000m2 is voor een iedereen ideaal: de kinderen kunnen zorgeloos en veilig spelen, groepen kunnen hun hart ophalen met sport en spel.

 

In de omgeving is ook zeer veel te zien aan attracties, kunst en cultuur. Om maar enkele te noemen: Grotten van Han, Bouillon, Dinant, De Lesse en de Semois, kastelen, romeinse bouwresten, etc, etc.

 

 

Komt u om iets actiefs te doe? of wilt u gewoon eens "een stukje wandelen" voor de afwisseling: de streek waar de woning staat biedt u alle mogelijkheden. Als eerst natuurlijk wandelen, fietsen, kajakken of mtb-en, in de winter langlaufen of "snowshoe" wandelen.

 

 

Genieten van het huis, de tuin en de omgeving

 

....en alles vanuit een

nostalgische oude hoeve met eigentijds comfort !

 

 

 

 

 

Blader eens verder op onze site en zie hoe u van uw verblijf in de Ardennen een belevenis en onvergetelijke ervaring kunt maken..

....voor u en uw kinderen !!! 

 

 

Koos en Elly

Louette saint Denis (B)

Den Haag (NL)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ardennenrecrea 2009 (c)  -  weblog

 

Actueel &

 Nieuws

 

 

HomeWizard Weather Widget

 

 

Volg ons ook op Twitter voor aanbiedingen, last-minutes, weer, seizoenen, natuurfenomenen en meer actuele zaken.

 

 

 

Webwijzer

wat bieden wij

 

INTRO

 Een introductie. Wat hebben wij u te beiden; een mooie hoeve. Maar dat niet alleen, wij willen u met raad en daad bijstaan in het optimaal genieten van de streek, de natuur, de attracties en activiteiten. Leest u verder en u ziet dat wij niet alleen "een huis verhuren"

 

De Woning 

 Een kleine rondgang door de woning en de tuin. Natuurlijk laten we u even kort kennismaken met de het dorpje en het gebied rondom.

 

Attracties

De Ardennen hebben veel te bieden. Dat lijkt een cliché maar als u ziet wat een afwisseling aan bezienswaardigheden wij kunnen voorstellen, dan is dat interessante werkelijkheid.

 

Activiteiten

Door de grote landschappelijke afwisseling in de omgeving zijn er veel verschillende activiteiten mogelijk (wandelen, fietsen, kajakken, langlaufen, etc). Wij bieden u heel veel om het voor iedereen toegankelijk te maken o.a. door middel van beschrijvingen, routes, kaartjes en veel meer.

 

Info

Hier vindt u onze prijzen, de beschikbaarheids kalender, vakantieperiodes en nog veel meer.

 

Contact

Waar ligt de hoeve, wat is het adres en hoe kunt u ons bereiken.