Inrichting 

 

 

 

 

Het huis heeft op de begane grond een grote zitkamer, een keuken, een extra eetkamer, een kelder en een hal met toilet.

 

Begane grond

De zitkamer: een zithoek met 3 lederen banken, een grote eettafel met 8 stoelen, een kleine tafel voor kaarten, boeken en folders en een kast met kaarten, reisgidsen, natuurboeken en toeristsich folder materiaal. Verder is er een TV, DVD en een Audioset met CD's. Deze kamer heeft een deur naar het terras en de tuin.

Er is ook een draagbare Radio/CD/Cassette speler beschikbaar; deze kunt u gebruiken voor muziek en spel.

 

De keuken: deze heeft 2 grote aanrechten en een extra eiland. Er is een 6-pits gaskookstel, een oven en een magnetron. Verder een vaatwasser en een koelkast. Ook de keuken heeft een deur naar terras en tuin. Keukenlinnen is gratis aanwezig alsmede papieren servetten en een aantal basis keukenbehoeften (zout, suiker, peper, nootmuskaat en derg.). We hebben in de keuken nu een mooie 6-pits Boretti fornuis met 2 ovens. Kijk bij Boretti fornuis.

 

De eetkamer: deze is eenvoudig ingericht en er kunnen meer of minder tafels en stoelen geplaatst worden. In deze kamer is er een deur naar een (onderaardse) kelder voor opslag van o.a. aardappelen, groente en dranken.

 

Verdieping

Hier bevinden zich 5 slaapkamers, een badkamer met douche/bad, 2 wastafels en een toilet. Op de overloop is nog een extra toilet. Verder is er een garderoberuimte voor jassen, schoenen en/of extra kleding.

Er zijn 5 2-pers. slaapkamers aanwezig en in 2 slaapkamers kunnen (naar wens) één of meer stapelbedden extra worden geplaatst. Er zijn scheidings schermen aanwezig. In de meeste slaapkamers kan een kinderbedje (aanwezig) geplaatst worden.

Één slaapkamer is nostalgisch ingericht met ouderwetse meubels. In deze kamer kan een extra (kinder)bed geplaatst worden. Alle overige slaapkamers hebben boxspring bedden en een garderobekast. Alle bedden hebben een molton onderlaken, een dekbed en kussens.

 

Voor de kleinsten

Een kinderledikantje met matras, een box, 2 kinderstoelen, aankleedkussen, badje en commode is (gratis) beschikbaar.Ook hebben we DUPLO en PLAYMOBIL beschikbaar

 

Er is ook een linnenkamer en we hebben de mogelijkheid om bed- en badlinnen te verhuren.

 

Spel- en sport artikelen
Voor binnen hebben we een groot voetbalspel, een sjoelbak en gezelschapspellen. Voor buiten is er een tafeltennistafel, jeu de boule spel, croquet spel en badminton.

Verder hebben we voor de kleinsten schommels en gauw oook een wip en een klimtoren met glijbaan.

In overleg is het maken van vuur in een vuurkorf toegestaan. Vraagt u naar de mogelijkheden.

 

 

 

ardennenrecrea 2009 (c) - Contact

 

 

Webwijzer

wat bieden wij

 

 

 

 

 

 

NOG ZELF MEEBRENGEN:

dekbed overtrek -

onderhoeslaken -

kussensloop -

 

Huur van bed- en badlinnen mogelijk. Vraagt u naar de mogelijkheden